maandag 23 juni 2008

SfinX - De Tina Dag!


Onlangs heb ik weer een aflevering van SfinX afgerond. Deze keer bezoeken de meiden en Sam de Tina dag in Rellduin. Omdat ze bang zijn dat hun manager de entree kaartjes te duur vindt doen ze net of Sam de hik heeft en daar niet vanaf zal komen voordat hij flink geschrokken is! Wat dat met de Tina dag en Rellduin te maken heeft lees je in Tina 38.

Hiernaast zie je een afbeelding van pagina 3 van het scenario.

zaterdag 14 juni 2008

Presentatie schetsen apartementencomplex Turkije



In opdracht van Drukkerij Damen (Verre familie) heb ik deze week vier presentatie schetsen gemaakt voor de brochure van een nog te bouwen apartementencomplex in Turkije. Hiernaast zijn er twee afgebeeld.

dinsdag 10 juni 2008

Edgar Poe genomineerd voor Plastieken Plunk!



De strip 'De schaduw van de Klauw´, met de 19de eeuwse schrijver Edgar Allen Poe in de hoofdrol, die ik vorig jaar samen met Dieter Rogiers heb gemaakt, is genomineerd voor ´De Plastieken Plunk´. Hiernaast zie je 2 promotie tekeningen van Edgar Poe. De strip is voorgepubliceerd in de Myx en op PulpDeluxe. Dus mocht je ons stripverhaal een warm hart toedragen, klik dan eens op:http://PlotsPlus.PulpDeluxe.be

Stemt allen!

zondag 8 juni 2008

Ned Web 2.0




Eind vorig jaar heb ik voor uitgeverij Van In uit België het lesboek Ned Web 2.0 met zo'n honderd illustraties opgevrolijkt. Met dit lesboek zal de Vlaamse jeugd van 12 jaar en ouder de Nederlandse taal worden bijgebracht.

Hiernaast zijn een 3 tal pagina's uit het boek afgebeeld.

Kijk voor meer informatie eens op: www.vanin.be

maandag 2 juni 2008

De Gifkikkers


Voor de jongens van het F team van de MHC Voorhout heb ik onlangs dit logo gemaakt. Het is trouwens niet geheel toevallig dat mijn zoon Wout één van de sleutelrollen in dit team bekleedt. Het is de bedoeling dat de jongens met dit logo op hun shirts naar nog grotere sportieve prestaties worden gedreven! Zet hem op, Gifkikkers!