zondag 29 november 2009

Dirk & Doede





Voor PinC Agro heb ik onlangs een soort van stripverhaaltje gemaakt over Dirk & Doede. Dit zijn twee bloemenkwekers, waarvan Dirk (het ventje met de kuif) het allemaal wat slimmer aanpakt dan Doede (die met de pet). Dirk gebruikt namelijk de onderhoudsmonitor van PinC agro!
Hier boven zie je een aantal voorbeelden van plaatjes uit de strip. Deze tekeningen zullen allereerst worden gebruikt op een beurs. Meer informatie over PinC Agro vind je op: www.pincagro.nl

donderdag 26 november 2009

Voorplaat Winterkrant 2009-2010


Voor basisschool de Klokbeker heb ik deze week een nieuwe voorkant voor hun Winterkrant gemaakt.

woensdag 25 november 2009

Taptoe genomineerd voor Mercur Award


Het nieuwe Taptoe Team concept is genomineerd voor de Mercur Award van Meest Crossmediale Concept van 2009! Op 10 december, tijdens een heuse galaavond bij de Firma Endemol, gaan we horen of we ook echt in de prijzen zullen vallen.

Kijk voor meer info op: www.mercurs.nl

vrijdag 20 november 2009

Taptoe 4






De nieuwe Taptoe is er weer! Deze keer voor het eerst met een stripscenario van mijn hand. Sander de Fouw zorgt voor de uitgewerkte tekeningen. Hierboven zie je enkele illustraties en mijn scenario. Nog een zoek naar een leuke screensaver op je computer? Kijk eens op: www.taptoe.nl

zondag 15 november 2009

NedWeb 3



Hierboven zie je de eerste uitgewerkte tekeningen voor het NedWeb 3 lesboek.

vrijdag 13 november 2009

Kleine Hiawatha - De grote krijger


Deze week heb ik weer een publicatie in de Donald Duck. Het is een verhaaltje van de kleine Hiawatha waarin hij plots een grote krijger wordt. Ik heb het scenario gemaakt, de spaanse tekenaar José Ramón Bernado heeft er fantastische tekeningen van gemaakt. Hierboven zie je pagina 3 uit het scenario met daaronder de uitgewerkte pagina.

zaterdag 7 november 2009

Kleutplaat Fondue Restaurant


Deze kleurplaat heb ik zojuist afgerond. De sneeuwpop in kwestie heet Snowy en scheurt van de trek! En waar kun je die beter stillen dan in Fondue Restaurant....

vrijdag 6 november 2009

NedWeb 3





Deze week ben ik gestart met het maken van schetsen voor NedWeb 3 van de Belgische uitgeverij VanIn. Hierin wordt getracht de Vlaamse jeugd de geheimen van de Nederlandse taal te onthullen. Hierboven zie je de eerste voorstellen van de illustraties bij hoofdstuk 1, met als thema: Spannend ontspannnen!

zondag 1 november 2009

Dagje Drievliet


Voor mijn werkgever Jora Vision heb ik meegewerkt aan het opleuken van meerdere attracties in het Familie Pretpark Drievliet te Rijswijk. Hierboven zie je een aantal 3D objecten die ik samen met mijn collega's heb mogen maken.

Kijk ook eens op: www.joravision.com of www.drievliet.nl