maandag 22 september 2014

Kleurplaat dierendag Hano

Voor de Forix groep maak ik traditioneel ieder jaar een leuke kleurplaat voor dierendag. Hij is te downloaden op de sites van de verschillende dierenspeciaalzaken die bij de Forix groep zijn aangesloten. Hieronder zie je de kleurplaat van Hano Noordwijkerhout. Dus groot en klein zet hem op, ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen!

vrijdag 19 september 2014

Guardian - Gillian pagina 11 en 12

Bij de publicatie van Guardian - Gillian in de Eppo zijn we nu op pagina 10, 11 en 12 gekomen. Hieronder zie je de laatste 2 in schets en lijn. Wordt vervolgd!

donderdag 11 september 2014

Lachuh!! 4

Exit 8, het blad voor groep 8-ters met tips en weetjes over de middelbare school, is zijn tweede jaargang ingegaan. Ook deze keer weer een aflevering van Lachuh!! Op de achterzijde. Hieronder zie je de potlood en inkt versie.

donderdag 4 september 2014

Haas

Voor uitgeverij Delubas ben ik momenteel druk bezig met het eerste verhaaltje van Haas. Het worden stripboekjes om kinderen te leren lezen. Haas beleefd allerlei avonturen op en om het weiland waarin hij woont. Hieronder zie je een selectie van de eerste schetsen van Haas 1. Wordt vervolgd!