vrijdag 29 januari 2016

Guardian - Ophelia pagina 5 t/m 8

Deze keer een compilatie van leuke plaatjes van pagina 5 t/m 8 van Guardian - Ophelia. Word vervolgd!

vrijdag 22 januari 2016

Wiskanjers

Voor uitgeverij Plantyn ben ik momenteel druk bezig met het illustreren van hun nieuwe rekenmethode: Wiskanjers! Hieronder wat voorbeelden van krabbeltjes die de opgavens moeten opleuken.

donderdag 14 januari 2016

Guardian - Ophelia pagina 1 t/m 3

Hieronder zie je een compilatie van de eerste 3 uitgewerkte pagina's van Guardian - Ophelia. Wordt vervolgd!

donderdag 7 januari 2016

Captain Ecki - The fantastic journey!

In opdracht van Jora Vision ben ik momenteel bezig met het maken van een stripboek voor het Duitse vakantiepark Tropical Islands. Het boek vertelt hoe de voormalige vliegtuighangar waar Tropical Islands in is gevestigd, op magische wijze is veranderd in een tropisch paradijs, waar het zelfs in de winter goed vertoeven is! De hoofdrol in dit stripboek word vertolkt door niemand minder dan Captain Ecki, al bij leven een legendarisch piloot. Het verhaal is van mijn hand en voor de tekeningen heb ik niemand minder dan Daniel van den Broek (Turpin, Uytenwaard) weten te strikken. En die laat zich weer assisteren door Martin Man (decors) en Elisa Zee (inkleuring). Over 2 maanden hopen we alles af te hebben en dan zal het Captain Ecki stripboek binnen afzienbare tijd verkrijgbaar zijn in de cadeaushop van Tropical Islands! Hieronder zie je een compilatie van schetsen uit mijn storyboard, met daarnaast de fantastische uitwerkingen van Daniel. Wordt vervolgd!

vrijdag 1 januari 2016

Kleine Hiawatha - De vallende ster

Een goed begin van het nieuwe jaar, in de Donald Duck van deze week staat weer een verhaaltje van mijn hand. Deze keer een 4 pagina verhaaltje van de kleine Hiawatha. Onze kleine grote krijger mag weer eens niet op jacht met de volwassenen, plots ziet hij een vallende ster. Hij doet een wens en wat er dan allemaal gebeurd... Hieronder zie je mijn versie van pagina 2 van het storyboard met daarnaast de uitgewerkte pagina van Valentin Doménech.