donderdag 22 september 2016

Mickey en Goofy - De grizzlybeer

Deze week weer een publicatie in de Donald Duck. Een 5 pagina verhaal van Mickey en Goofy die tijdens een wandeling in de bergen oog in oog komen te staan met een grizzlybeer. En wat er dan allemaal gebeurd... Hieronder zie je pagina 3 van mijn scenario, met daarnaast de uitgewerkte plaat van niemand minder dan José Antonio González. Die ook dit keer weer fantastisch werk heeft geleverd!

maandag 19 september 2016

Wiskanjers

Vandaag kreeg ik de boeken en werkmappen van Wiskanjers 5 en 6 blok 1 t/m 4 binnen. Het ziet er allemaal weer lekker strak uit! Ik wens de Vlaamse jeugd veel reken plezier. Kijk voor meer info op: https://www.plantyn.com/ Hieronder zie je een compilatie van de meer dan 200 illustraties die ik voor Wiskanjers heb mogen maken. Word vervolgd!

donderdag 15 september 2016

Kleurplaten dierendag 2016

Voor Forix maak ik al sinds jaar en dag kleurplaten voor hun jaarlijkse dierendag spektakels. Dit jaar mocht ik er zelfs 2 maken! Slijp dus allen uw kleurpotloden en gaat aan de slag, ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen! Meer info vind je op www.hano.nl en www.animalworld.nl

donderdag 8 september 2016

Schetsen Guardian - Ophelia pagina 25 t/m 28

Met de deadlines van de Eppo hijgend in mijn nek, werk ik gestaag door aan Guardian - Ophelia. Hieronder zie je schetsen uit pagina 25 t/m 28. Wordt vervolgd!