dinsdag 14 april 2020

Hommage Albert Uderzo

Deze week in de Eppo mijn hommage aan Albert Uderzo. Asterix en Obelix verslond ik in mijn jeugd. Pas later ontdekte ik zijn Tanguy en Laverdure. En nog iets later Hoempa-pa. Allemaal even goed en inspirerend. En daarom: Merci ! Adieu ! Et, bon voyage, Albert !

3 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Mooi gedaan Robbert en wat een gelijkenis....
Ik was wat aan het herlezen (iets te ruim in mijn vrije tijd de laatste weken door het terugschalen van het OV, ik was net 4 maanden buschauffeur, krijg je dit...) en zo ook de Guardian albums en de meest recente verhalen.
Jill 9 pagina's en Scarlett 7 pagina's, dus voor een nieuw album in 2021 (haha) moet er nog wel wat gebeuren. Zit er al wat in de pen?? Overigens kan ik me herinneren dat bij de start van Guardian in Eppo er ook een introductie was, en was het niet zo dat in de eerste opzet Guardian een man was?? Ik zal die Eppo's er eens bij gaan zoeken, wellicht kan dit ook aan een toekomstig album toegevoegd worden als mini-dossier??

Gr. Kees.

Unknown zei

Guardian ligt voorlopig stil, Cees. Met pijn in het hart, maar ik heb teveel andere leuke projecten. Eerdaags gaat er iets heel leuks van start, waarover later meer!

Ik hoop dat het verder goed met jou en je familie gaat. Met een beetje geluk komen wij ook hier weer doorheen en breken er weer betere tijden aan!

Kees van den Bos zei

Dank Robbert. We houden het wel vol hoor, jammer van Guardian maar ik zag al wat voorbij komen op Instagram over nieuw werk....gaaf.